Personvernerklæring


Denne personverklæring informerer deg om bruken av dataene dine på nettsiden StéphanieAllard.no fra Allard Sjokolade AS eller hvilken plattform du deler dem på, samt ved kjøp fra StephanieAllard.no og ved leveranser til oss. Beskyttelsen og behandlingen av dine personopplysninger behandles i samsvar med norsk lov.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, handlehistorikk.

Grunnlaget for behandlingen

Behandlingsgrunnlaget er avtale. Data fra cookies og nettsiden samles på grunnlag av interesseavveining hvor Allard Sjokolades interesse av å drive næringsvirksomhet gjør seg gjeldende. Kundens interresse anses å være ivaretatt gjennom anonymisering.

Webanalyse

StéphanieAllard.no samler uidentifiserbare informasjon om besøkende på StéphanieAllard.no for å samle statistikk slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore hvilken bruker dette er med denne informasjonen. Alle data blir anonymisert og samlet og behandles ikke separat.

StephanieAllard.no bruker google analytics-statistikkverktøyet som bruker cookies. Med dette analyserer vi hvordan de besøkende bruker nettstedet. Dette informasjonen gir oss et viktig grunnlag for å forbedre kundeopplevelsen.
Hvis du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du justere dette hos google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lagring av data

Dine personopplysninger lagrer vi så lenge som nødvendig for å utføre tjenestene. Ved kjøp fra eller leveranser til Allard Sjokolade AS vil kundens/leverandørens data lagres i to år med mindre kjøper/leverandør ber om å få dataene slettet.

Hvem vi deler dataene med

Allard Sjokolade AS vil kun dele personopplysninger for å kunne oppfylle avtaler eller ved lovpålagte forpliktelser. Underleverandører kan få tilgang til personopplysninger for at vi skal kunne levere etter avtale.

Sletting

Allard Sjokolade AS fjerner personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig for å oppnå formålet den ble innhentet for. Så lenge du bruker tjenestene våre, oppbevarer vi personopplysninger om deg.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Innholdet i dine rettigheter er beskrevet på Datatilsynets nettside www.datatilsynet.no. For å kontakte Allard Sjokolade AS for å benytte dine rettigheter venligst kontakt oss på e-post welcome[at]stephanieallard.no.

Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på kan du klage til Datatilsynet på deres nettside www.datatilsynet.no.