Spørsmål og svar.


Stéphanie Allard sjokolade skal oppbevares på et tørt, mørkt og luktfritt sted, med en temperatur mellom 14 og 18°C i originalemballasjen. Vi anbefaler å smake på sjokoladene ved en temperatur mellom 18 og 20°C.

100% bærekraftig sjokolade med Cocoa Horizons.
100% resirkulerbar emballasjen. Emballasjen er produsert i Norge og Belgia.

Stéphanie Allard-produkter er alle håndlaget med naturlige ingredienser av den høyeste kvalitet uten konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Det er en unik sammensetning av sjokolade, frukt, nøtter, urter, fløte og smør. Bare de beste ingredienser brukes. Hvis Stéphanie Allard har muligheten til å bruke organiske ingredienser, gjør vi alltid det.

Kakaobønnene kommer fra Brasil, Ecuador, Madagaskar og Vest-Afrika.

Cappuccino sjokolade minimum 35%
Hvit sjokolade minimum 32%
Karamellisert sjokolade minimum 31%
Mørk sjokolade minimum 56%
Mørk sjokolade 76 minimum 76%
Melkesjokolade minimum 33%
Ruby vanilje sjokolade minimum 45%
Vanilje hvit kremet sjokolade minimum 30%

Gelato er den italienske måten å lage is eller iskrem på. Den inneholder nesten ingen luft og har en større smakintensitet.

Ja, det er det. Det er et håndlaget naturprodukt og vi brukes ikke konserveringsmidler.

Vi har praliner, sjokoladeplater og sjokoladeskjeer som passer for personer med allergi. Dessverre er det ikke noe Stéphanie Allard-produkt som vi kan garantere 100% sikkert allergifritt. Dette fordi sjokoladeprodukter uten nøtter produseres i samme produksjonsområde som sjokoladeprodukter med nøtter.

Vi har praliner, sjokoladebar og sjokoladeskjeer som passer for personer med laktoseintoleranse. Alle produktene som er nevnt “Vegansk” passer for dem. Dessverre er det ingen Stéphanie Allard-produkter som vi kan garantere 100% laktosefri. Dette fordi laktosefri sjokolade produseres i samme produksjonsområde som sjokoladeproduktene med laktose.

Vi har praliner, sjokoladebar og sjokoladeskjeer som passer for veganere. Alle produktene som er nevnt “Vegansk” passer for dem. Dessverre er det ingen Stéphanie Allard-produkt som vi kan garantere 100% vegansk. Dette fordi de veganske sjokoladeproduktene produseres i samme produksjonsområde som de andre sjokoladeproduktene.

Ja, det er de.

Stéphanie Allard har fulgt kurs i Belgia, Italia og Nederland med de beste maîtres chocolatiers.

Dessverre tilbyr vi ikke besøk. Dette fordi det er et område med strenge krav til mat, hygiene og sikkerhet.