Spørsmål og svar.


Stéphanie Allard sjokolade skal oppbevares på et tørt, mørkt og luktfritt sted, med en temperatur mellom 14 og 18°C i originalemballasjen. Vi anbefaler å smake på sjokoladene ved en temperatur mellom 18 og 20°C.

Kakaobønnene kommer fra Brasil, Ecuador, Madagaskar og Vest-Afrika.

Bærekraft i fremtiden er veldig viktig for oss. På grunn av det har Stéphanie Allard som mål å ha 100% bærekraftig produksjon.

Stéphanie Allard-produkter er alle håndlaget med naturlige ingredienser og råvarer av den høyeste kvalitet uten konserveringsmidler. Det er en unik sammensetning av sjokolade, frukt, nøtter, urter, fløte og smør. Bare de beste ingredienser og råvarer brukes. Hvis Stéphanie Allard har muligheten til å bruke organiske ingredienser og råvarer, gjør vi alltid det.

Karamellisert sjokolade minimum 31,16%
Cappuccino sjokolade minimum 35,10%
Mørk sjokolade minimum 56%
Mørk sjokolade 76 minimum 76%
Melkesjokolade minimum 33,03%
Ruby vanilje sjokolade minimum 45,35%
Vanilje hvit kremet sjokolade minimum 30,21%

Ja, det er det. Det er et håndlaget naturprodukt og det brukes ikke konserveringsmidler.

Vi har praliner, sjokoladeplater og sjokoladeskjeer som passer for personer med allergi. Dessverre er det ikke noe Stéphanie Allard-produkt som vi kan garantere 100% sikkert allergifritt. Dette fordi sjokoladeprodukter uten nøtter produseres i samme produksjonsområde som sjokoladeprodukter med nøtter.

Vi har praliner, sjokoladebar og sjokoladeskjeer som passer for personer med laktoseintoleranse. Alle produktene som er nevnt “Vegansk” passer for dem. Dessverre er det ingen Stéphanie Allard-produkter som vi kan garantere 100% laktosefri. Dette fordi laktosefri sjokolade produseres i samme produksjonsområde som sjokoladeproduktene med laktose.

Vi har praliner, sjokoladebar og sjokoladeskjeer som passer for veganere. Alle produktene som er nevnt “Vegansk” passer for dem. Dessverre er det ingen Stéphanie Allard-produkt som vi kan garantere 100% vegansk. Dette fordi de veganske sjokoladeproduktene produseres i samme produksjonsområde som de andre sjokoladeproduktene.

Ja, det er de.

Dessverre tilbyr vi ikke besøk. Dette fordi det er et område med strenge krav til mat, hygiene og sikkerhet.